DE BAMBOEHUT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Bamboehut. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 21:36 Wat een ontzettende teleurstelling. Nog nooit zulke slechte kwaliteit eten via thuisbezorgd gehad. Voor mij de eerste en ook gelijk de laatste keer dat ik hier wat bestel.
29 jan 2023 om 20:10 Lekker eten, vriendelijke berzorgster. Aanrader
29 jan 2023 om 19:26 Erg lekker en op tijd. Het is niet heel goedkoop maar in ieder geval waar voor je geld als je vergelijkt met tegenwoordig ook 25 euro voor niet doorbakken friet of zompige pizza.
27 jan 2023 om 20:00 Heerlijk gegeten, een aanrader!!
27 jan 2023 om 19:16 Heerlijk!
22 jan 2023 om 0:31 Zoals altijd super eten en super vriendelijke mensen !
25 dec 2022 om 21:41 Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar.
19 dec 2022 om 10:08 Erg lekker eten!
18 dec 2022 om 6:54 O.a. een maaltijd met kip smoor besteld. Voor de prijs verwacht je ook een volledige maaltijd. Echter zat er een heel klein bakje kip bij. Hetzelfde bakje als waar de pindasaus in zat. Extra kroepoek en pindasaus zaten er niet bij.
11 dec 2022 om 18:55 Echt TOP!
4 dec 2022 om 20:35 Heerlijk eten, goed verzorgd el lekker divers en uitgebreid. Bezorging op afgesproken tijd!
19 aug 2022 om 20:26 Hier bestel ik nooit meer. Veel te lekker, ben te goed. Als ik te vaak bestel, weeg ik over een jaar 200 kilo. Goed dat je er even niet kunt bestellen